Flow

Flow

1 jaar FLOW XL

8x Flow en 6x Flow Specials
8 nummers
7,95
/ mnd
Flow XL
meer info

Populaire aanbiedingen

FlowIngangsdatum: 23-02-2019

Flow

8x per jaar

Flow is het tijdschrift zonder haast, dat je verder helpt in je volle, hectische leven. Met een Flow abonnement ben je iedere zes weken verzekerd van de beste verhalen die aansluiten bij de tijdgeest: over positieve psychologie, mindfulness, creativiteit en het mooie van niet altijd perfect kunnen zijn. Flow houdt van papier en van illustraties. Daarom stopt de redactie in elke editie een cadeautje van papier en staat het tijdschrift vol met inspirerende illustraties en foto’s. Naast het magazine zijn er Flow Specials, met ieder een eigen thema, zoals de jaarlijkse bestsellers het Vakantieboek en het Book for Paper Lovers, en specials als Mindfulness Werkboek, Leven & liefde en Tekenboek. Voor de echte fans zijn er de Flow Agenda en Flow Scheurkalender. Flow Magazine is niet alleen een tijdschrift, maar ook een platform voor klein geluk, andere keuzes, simpeler leven en creativiteit.

Flow-abonnement vol extra aanbiedingen en kortingen!

Abonnees worden extra verwend met aanbiedingen, cadeautjes en acties. Zo krijg je met een abonnement 10% korting in de Flow-webshop. Wil je Flow Magazine digitaal lezen? Als abonnee kun je Flow gratis digitaal lezen op een tablet of telefoon. Bovendien krijg je 50% korting op het digitaal lezen pakket van 50 verschillende tijdschriften én 50% korting op een tweede abonnement.

Kies jouw Flow-abonnement

Kies het Flow-abonnement dat bij jou past op magazine.nl. Je vindt hier abonnementen met korting en regelmatig aanbiedingen inclusief een leuk welkomstcadeau. Met het basis abonnement ontvang je 8x per jaar Flow Magazine.  Wil je ook automatisch de Flow Specials in je brievenbus? Dit is mogelijk met het Flow Specials-abonnement of het Flow XL-abonnement. Het is ook mogelijk om iemand een abonnement cadeau te doen. Kijk dan op de ‘Geef Cadeau’- pagina. Wie weet staat er een leuke Flow-aanbieding voor jou tussen!

Review:
Jouw rating