Flow

Flow

20 nummers voor maar
24 maanden
39,95 per half jaar
24,00
per half jaar

Populaire aanbiedingen

Flow Ingangsdatum: 28-05-2021

Flow abonnement

10x per jaar

Flow is het tijdschrift zonder haast, dat je verder helpt in je volle, hectische leven. Met een Flow magazine abonnement lees je elke 5 weken de beste verhalen over onder andere positieve psychologie, mindfulness, creativiteit en het mooie van niet altijd perfect kunnen zijn. Flow houdt van papier en van illustraties. Daarom stopt de redactie in elke editie een cadeautje van papier en staat het tijdschrift vol met inspirerende illustraties en foto’s. Naast het tijdschrift hebben we ook Flow Specials, met elke keer een ander thema zoals het Vakantieboek en het Book for Paper Lovers, maar ook een Flow agenda en een Flow scheurkalender. 

Kies jouw Flow magazine abonnement 

Kies het Flow-abonnement dat bij jou past op magazine.nl. Je vindt hier abonnementen met korting, en regelmatig tijdschrift aanbiedingen met een leuk welkomstcadeau. Met het basis abonnement ontvang je 10x per jaar Flow Magazine.  Wil je ook automatisch de Flow Specials in je brievenbus? Kies dan voor het Flow Specials-abonnement of het Flow XL-abonnement. Je kunt ook iemand een abonnement op Flow cadeau doen. Klik daarvoor hierboven op ‘Cadeau geven’. Wie weet staat er een leuke Flow-aanbieding voor jou tussen!

Flow-abonnement inclusief online magazine

Flow-abonnees worden extra verwend met aanbiedingen, cadeautjes en acties. Zo krijg je met een abonnement 10% korting in de Flow-webshop en tot 50% korting op een tweede abonnement. Bovendien lezen abonnees hun Flow magazine gratis digitaal op een tablet of telefoon via onze Tijdschrift.nl app. Een abonnement is namelijk altijd inclusief online magazine. Meer online tijdschriften lezen? Als abonnee krijg je 25% korting op het digitaal lezen van meer dan 75 verschillende tijdschriften!

Klantreviews
Klantreviews
Review:
Jouw rating