Flair

Flair

Flair

2 jaar - 112 nummers
112 nummers
15,63 / mnd
9,75
/ mnd
Flair
meer info

Populaire aanbiedingen

FlairIngangsdatum: 29-01-2019

Flair

Wekelijks

Met een abonnement op Flair ontvang je wekelijks een moment van ontspanning en inspiratie. Het tijdschrift staat vol met artikelen over betaalbare mode, eenvoudige beautytips, makkelijke recepten en interviews met bekende en onbekende Nederlanders. De lezeressen spelen een belangrijke rol in Flair. Flair staat vol met persoonlijke verhalen, krijgt een lezeres een make over en kun je meekijken in het huishoudboekje van een Flair lezeres in de rubriek ‘Waar doet ze het van?’. Regelmatig vind je bij je Flair een extra boekje met aanbiedingen en leuke kortingen voor lezeressen zoals het hotel- en beautyboekje en elk seizoen een uitjesboekje. Tot slot verschijnen van Flair ook regelmatig leuke themanummers . Flair gaat over alles wat het leven leuker maakt. Flair makes you feel good!

Flair abonnement vol extra aanbiedingen!

Als abonnee van Flair profiteer je van aanbiedingen, kortingen en leuke cadeaus. Het tijdschrift wordt elke week gratis bij je thuisbezorgd. Je kunt Flair ook digitaal lezen op je tablet of telefoon. Digitaal lezen zit gratis bij een Flair abonnement. Als abonnee ding je automatisch mee naar de leuke Flair prijzen die elke week worden verloot onder alle Flair lezeressen. Wil je meer lezen? Bij een Flair abonnement krijg je 50% korting op een tweede abonnement en 50% korting op het digitaal lezen pakket met 50 verschillende tijdschriften.

Kies jouw Flair abonnement

Kies het Flair abonnement wat bij jou past op en geniet iedere week van een nieuwe editie van Flair. Op magazine.nl vind je altijd het actuele aanbieding aan Flair abonnementen met korting. Flair heeft ook regelmatig abonnementen met een leuk welkomstcadeau zoals een tas. Je kunt een Flair abonnement altijd eenvoudig opzeggen. Wil je een Flair abonnement cadeau geven? Dat kan! Alle cadeau-abonnementen op Flair stoppen automatisch. Met een Flair abonnement creëer je elke week een heerlijk ontspannen moment voor jezelf.

Review:
Jouw rating