Fashionchick Girls

Fashionchick girls

4 nummers + Fashionchick Girls Zomerboek & Dare to Ask boekje
3 maanden
17,36
14,95

Populaire aanbiedingen

Eerst proberen?

4x Fashionchick Girls voor maar 15,00

Fashionchick Girls Ingangsdatum: 01-12-2020

Fashionchick Girls abonnement

16x per jaar

Fashionchick Girls is het tijdschrift van het gelijknamige online platform Fashionchick en is all about fashion, beauty, love & life. Fashionchick is gericht op meiden van 12-19 jaar en draait in - tegenstelling tot veel andere modetijdschriften - om budgetmode. En om het nog leuker te maken, de looks in het blad kun je zó online shoppen op Fashionchickgirls.nl. Verder staat het tijdschrift vol real-life verhalen, street style, beautytips, easy Do-It-Yourselfs en onmisbare shoptips om jouw look up-to-date te houden. In de rubriek ‘Dare to ask’ krijg je de beste adviezen over onderwerpen zoals jongens en liefde. Met een abonnement op Fashionchick Girls geniet je van het leukste fashionnieuws en leef je een happy en fashionable life!

Extra veel voordeel voor abonnees

Met een Fashionchick Girls abonnement profiteer je van heel veel voordeel. Allereerst ben je met een abonnement altijd goedkoper uit dan wanneer je Fashionchick Girls in de winkel koopt en krijg je het tijdschrift elke maand gratis thuisbezorgd nog voordat ‘ie in de winkel ligt. Daarnaast ontvangen abonnees ieder jaar 2 Fashionchick Girls specials en het Vakantieboek. Als abonnee kun je Fashionchick Girls overal lezen, ook op je tablet of telefoon. Het online magazine lezen is inbegrepen in het abonnement! Wil je meer tijdschriften lezen? Je krijgt 50% korting op een tweede abonnement naar keuze en 25% korting op het het lezen van meer dan 75 populaire online tijdschriften via Tijdschrift.nl.

Jouw Fashionchick Girls abonnement met korting

Als een echte fashionchick wil je zoveel mogelijk geld overhouden om te shoppen. Bestel daarom jouw Fashionchick Girls abonnement met korting op magazine.nl! Je kunt ook een andere fashionchick verrassen met een abonnement, bijvoorbeeld je BFF of zus! Alle cadeau-abonnementen op Fashionchick Girls stoppen automatisch. Met een abonnement op Fashionchick Girls ben je altijd op de hoogte van de leukste budget-modetrends en leef je een happy fashionable life!

Klantreviews
Klantreviews
Review:
Jouw rating