Fashionchick Girls

Fashionchick Girls

Fashionchick girls

4 nummers
4 nummers
16,52
12,50
Fashionchick girls
meer info

Populaire aanbiedingen

Fashionchick GirlsIngangsdatum: 26-02-2019

Fashionchick Girls

Maandelijks

Fashionchick Girls is het tijdschrift van het gelijknamige online platform Fashionchick en is all about fashion, beauty, love & life. Fashionchick is gericht op meiden in de leeftijd 12-19 jaar en draait in, tegenstelling tot veel andere modetijdschriften, om budgetmode. En om het nog leuker te maken, de looks in het blad kun je zó online shoppen op Fashionchickgirls.nl. Verder staat het tijdschrift vol real-life verhalen, street style, beautytips, easy Do-It-Yourselfs en onmisbare shoptips om jouw look up-to-date te houden. In de rubriek ‘Dare to ask’ krijg je de beste adviezen over onderwerpen zoals jongens en liefde. Met een abonnement op Fashionchick Girls geniet je van het leukste fashionnieuws en leef je een happy en fashionable life!

Extra veel voordeel voor abonnees

Als je een abonnement neemt op Fashionchick Girls dan profiteer je van extra veel voordeel. Met een abonnement op Fashionchick Girls ben je altijd goedkoper uit dan in de winkel. Je krijgt het tijdschrift elke maand gratis thuisbezorgd en nog voordat ‘ie in de winkel ligt. Daarnaast ontvangen abonnees ieder jaar twee Fashionchick Girls specials bijvoorbeeld de Influencer Special. Als abonnee kun je Fashionchick Girls overal lezen, ook op je tablet of telefoon. Gratis digitaal lezen is inbegrepen in het abonnement. Wil je meer digitaal lezen? Of nog een ander tijdschrift? Je krijgt 50% korting op de eerste maand digitaal lezen van 50 verschillende tijdschriften en 50% korting op een tweede abonnement naar keuze.

Fashionchick Girls abonnement met korting

Als een echte fashionchick wil je zo veel mogelijk geld overhouden om te shoppen. Bestel daarom jouw Fashionchick Girls abonnement met korting op magazine.nl! Magazine.nl is de officiële webwinkel voor jouw Fashionchick Girls abonnement. Wil je een andere fashionchick verrassen met een abonnement? Bijvoorbeeld je BFF of zus? Dat kan! Alle cadeau-abonnementen op Fashionchick Girls stoppen automatisch. Met een abonnement op Fashionchick Girls ben je altijd op de hoogte van de leukste budgetmodetrends en leef je een happy fashionable life!

Review:
Jouw rating