Eigen Huis & Interieur

Eigen Huis & Interieur

Eigen Huis & Interieur

10 nummers voor
10 nummers
69,90
50,95
Eigen Huis & Interieur
meer info

Populaire aanbiedingen

Eigen Huis & InterieurIngangsdatum: 19-02-2019

Eigen Huis & Interieur

Maandelijks

Met een abonnement uit Eigen Huis & Interieur ontvang je 10 keer per jaar hét toonaangevende designtijdschrift in de bus. Het blad telt maar liefst meer dan 100 pagina’s aan de mooiste eigentijdse interieurs en designtrends uit binnen- en buitenland. In iedere editie staan uitgebreide woonreportages waarin enthousiaste eigenaren en architecten hun huis laten zien. Daarnaast laat de redactie van Eigen Huis & Interieur je kennis maken met jong talent, opvallende ontwerpen en nieuwe merken. Ten slotte kun je ook ver van huis genieten van design. Eigen Huis & Interieur geeft aandacht aan bijzondere designbestemmingen in de rubriek Eigen Huis & Interieur Travel. Het tijdschrift Eigen Huis & Interieur is er voor iedereen die een oog heeft voor design of er graag meer over wilt weten.

Voordeel met je Eigen Huis & Interieur abonnement

Met een abonnement op Eigen Huis & Interieur profiteer je van veel voordeel. Met een abonnement ben je altijd goedkoper uit dan in de winkel. Je krijgt het designblad 10x per jaar gratis thuisbezorgd waardoor je steeds opnieuw een heerlijk moment van jezelf kan nemen om de laatste designtrends door te nemen. Wist je dat je Eigen Huis & Interieur ook digitaal kunt lezen? Het digitaal lezen op je tablet of telefoon zit inbegrepen bij het abonnement. Daarnaast krijg je als abonnee 50% korting op het digitaal lezen van meer dan 50 tijdschriften en 50% korting op een tweede abonnement naar keuze.

Bestel jouw Eigen Huis & Interieur abonnement

Magazine.nl is de officiële webwinkel voor jouw Eigen Huis & Interieur abonnement. Je vindt hier altijd alle actuele aanbiedingen en de hoogste korting. Eigen Huis & Interieur heeft regelmatig abonnementen met een leuk cadeau zoals een tas of woonaccessoire. Wil je iemand een Eigen Huis & Interieur abonnement cadeau geven? Dat kan! Alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch. Bestel jouw Eigen Huis & Interieur abonnement op magazine.nl en geniet elke maand van hét designblad van Nederland!

Review:
Jouw rating