Eigen Huis & Interieur

Eigen Huis & Interieur

Eigen Huis & Interieur

22 nummers voor
22 nummers
41,53 per half jaar
29,00
per half jaar
Eigen Huis & Interieur

Populaire aanbiedingen

Eerst proberen?

3 nummers Eigen Huis & Interieur voor 21

Eigen Huis & Interieur Ingangsdatum: 15-09-20

Eigen Huis & Interieur abonnement

11x per jaar

Eigen Huis & Interieur magazine is hét toonaangevende designtijdschrift, met meer dan 100 pagina’s aan de mooiste eigentijdse interieurs en designtrends uit binnen- en buitenland. In iedere editie staan uitgebreide woonreportages waarin enthousiaste eigenaren en architecten hun huis laten zien. Daarnaast laat de redactie van Eigen Huis & Interieur je kennismaken met jong talent, opvallende ontwerpen en nieuwe merken. Ten slotte kun je ook ver van huis genieten van design. De rubriek Eigen Huis & Interieur Travel besteedt aandacht aan bijzondere designbestemmingen. Eigen Huis & Interieur magazine is een tijdschrift voor iedereen die een oog heeft voor design of er graag meer over wil weten.

Bestel jouw Eigen Huis & Interieur abonnement

Met een abonnement op Eigen Huis & Interieur krijg je het designblad 11 keer per jaar thuisbezorgd en kun je steeds opnieuw een heerlijk moment voor jezelf nemen om de laatste designtrends door te nemen. Hier op magazine.nl vind je altijd alle actuele Eigen Huis & Interieur aanbiedingen en de hoogste korting. Je kunt iemand ook een Eigen Huis & Interieur abonnement cadeau geven! Alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch. Bestel jouw Eigen Huis & Interieur abonnement.

Abonnement inclusief online magazine

 

Met een abonnement op Eigen Huis & Interieur profiteer je van veel voordeel. Allereerst ben je met een abonnement altijd goedkoper uit dan in de winkel. Maar wist je dat je Eigen Huis & Interieur ook digitaal kunt lezen? Als abonnee kun je het online magazine gratis lezen op je tablet, telefoon of computer. Daarnaast krijg je als abonnee 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement naar keuze én 25% korting op het lezen van meer dan 75 online tijdschriften via de Tijdschrift.nl app.

 

Klantreviews
Klantreviews
Review:
Jouw rating