Eigen Huis & Interieur

Eigen Huis & Interieur

18 nummers voor
36 maanden
28,50 per half jaar
19,00
per half jaar

Populaire aanbiedingen

Eigen Huis & Interieur Ingangsdatum: 15-06-2021

Eigen Huis & Interieur abonnement

11x per jaar

Eigen Huis & Interieur is het ultieme designmagazine van Nederland. Elke maand ruim 250 pagina’s met de mooiste huizen in binnen- en buitenland, inclusief de verhalen van de bewoners en (interieur)architecten, spraakmakende designerinterviews, inspirerende trenddossiers over keukens, badkamers en home decoration en het laatste nieuws over (Dutch) design, mode, beauty en lifestyle. Nu zonder verzendkosten!

Bestel jouw Eigen Huis & Interieur abonnement

Met een abonnement op Eigen Huis & Interieur krijg je het designblad 6 keer per jaar thuisbezorgd en kun je steeds opnieuw een heerlijk moment voor jezelf nemen om de laatste designtrends door te nemen. Hier op magazine.nl vind je altijd alle actuele Eigen Huis & Interieur aanbiedingen en de hoogste korting. Je kunt iemand ook een Eigen Huis & Interieur abonnement cadeau geven! Alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch. Bestel jouw Eigen Huis & Interieur abonnement.

Abonnement inclusief online magazine

 

Met een abonnement op Eigen Huis & Interieur profiteer je van veel voordeel. Allereerst ben je met een abonnement altijd goedkoper uit dan in de winkel. Maar wist je dat je Eigen Huis & Interieur ook digitaal kunt lezen? Als abonnee kun je het online magazine gratis lezen op je tablet, telefoon of computer. Daarnaast krijg je als abonnee 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement naar keuze én 25% korting op het lezen van meer dan 75 online tijdschriften via de Tijdschrift.nl app.

 

Klantreviews
Klantreviews
Review:
Jouw rating