Donald Duck Pockets

6x Donald Duck Pockets

6 maanden
34,50
Donald Duck pocket

Populaire aanbiedingen

Eerst proberen?

4x Donald Duck pockets voor maar 23,00

Donald Duck Pockets Ingangsdatum: 14-10-2020

Donald Duck Pockets abonnement

13x per jaar

Krijg jij geen genoeg van de avonturen van Donald Duck? Neem een abonnement op Donald Duck Pockets. De 250 pagina’s dikke Donald Duck Pockets verschijnen elke 4 weken en staan vol avonturen van Donald Duck, de neefjes, Katrien, oom Dagobert, Mickey Mouse en alle andere inwoners van Duckstad.

Jouw Donald Duck Pocketabonnement

Op magazine.nl vind je alle aanbiedingen van Donald Duck Pockets: kies bijvoorbeeld voor een Pocketabonnement van 6 of 13 nummers of combineer het met een Donald Duck weekblad abonnement. Dan ontvang je elke week het vrolijkste weekblad van Nederland én elke 4 weken een dikke Donald Duck pocket op de deurmat! Het combinatie-abonnement heeft een extra voordeel: het is namelijk inclusief online magazine! Je leest Donald Duck weekblad gratis digitaal op tablet of telefoon, via de app Tijdschrift.nl.

Mis geen Donald Duck pocket meer!

Met een abonnement op Donald Duck Pockets ontvang je elke 4 weken een nieuwe pocket in de brievenbus, vol leuke en spannende Donald Duck-avonturen in zakformaat. Je mist er voortaan geen een meer! Op de rugzijde van elke Donald Duck Pocket staat een fragment van een tekening. Benieuwd naar de tekening? Maak hem compleet door alle 13 nummers te sparen!

Review:
Jouw rating