Donald Duck Junior

Donald Duck Junior

Donald Duck Junior

1 jaar - 26 nummers
26 nummers
5,65
/ mnd
Donald Duck Junior
meer info

Populaire aanbiedingen

Donald Duck JuniorIngangsdatum: 07-02-2019

Donald Duck Junior

1x per twee weken

Met een Donald Duck Junior abonnement leer je lezen met de leukste eend van Nederland! Het tijdschrift komt van de makers van Donald Duck Weekblad en is speciaal ontworpen voor de beginnende lezer vanaf 5 jaar. Donald Duck Junior heeft grote letters en overzichtelijke bladzijden vol leuke strips en spelletjes. Het blad komt 26 keer per jaar uit, dus elke 2 weken kun je vrolijk lezen en spelen met Donald Duck Junior. De totale reeks van Donald Duck Junior bestaat uit 52 edities. Na 2 jaar verschijnen dus vrijwel identieke nummers. Grote kans dat jij dan al super goed kunt lezen én een echte Donald Duck fan bent geworden. Klaar om over te stappen naar Donald Duck Weekblad!

Voordeel voor Donald Duck Junior abonnees

Iedereen met een Donald Duck Junior abonnement krijgt exclusieve korting. Dit begint al wanneer je een Donald Duck Junior abonnement aanschaft want met een abonnement ben je altijd goedkoper uit dan in de winkel. Iedere twee weken ontvang je Donald Duck Junior in de brievenbus. Heb je thuis een tablet? Dan kun je het tijdschrift ook digitaal lezen op de tablet of op een telefoon. Heb je Donald Duck Junior helemaal uitgelezen? Dan kun je samen met je ouders of vriendjes gamen in Duckstad met de gratis game DuckWorld Smart Adventures. Tot slot krijg je voordeel op andere Donald Duck producten zoals 25% korting op DuckTypen en 10% korting op geselecteerde producten in de Duckstadshop. Kun je niet genoeg krijgen van lezen? Je krijgt ook 50% korting op een tweede abonnement.

Kies je Donald Duck Junior abonnement

Wil jij leren lezen met een vrolijkste blad van Nederland? Neem dan een abonnement op Donald Duck Junior. Op magazine.nl vind je altijd alle Donald Duck Junior abonnementen met korting. Wil je een abonnement op Donald Duck Junior cadeau doen aan één van je vrienden of je neefje? Dat kan! Alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch. Met een Donald Duck Junior abonnement kun je niet wachten om te leren lezen!

Review:
Jouw rating