Donald Duck Extra

Donald Duck Extra

15 nummers
12 maanden
24,15 per half jaar
19,75
per half jaar

Populaire aanbiedingen

Donald Duck Extra Ingangsdatum: 28-05-2021

Donald Duck Extra abonnement

15x per jaar

Een Donald Duck Extra abonnement is er voor de EXTRA grote Donald Duck fans! Deze extra editie van het weekblad Donald Duck verschijnt 15x per jaar. Met het Donald Duck Extra abonnement hoef je nooit meer iets te missen van de belevenissen van Donald, oom Dagobert, de neefjes, Katrien en Mickey Mouse. Met een Donald Duck Extra abonnement ontvang je iedere 4 weken jouw extra portie Donald Duck bomvol avontuur!

Jouw Donald Duck Extra abonnement

Ben jij extra grote fan van Donald Duck weekblad? Dan is een abonnement op Donald Duck Extra écht iets voor jou! Op magazine.nl vind je altijd het actuele aanbod van Donald Duck Extra abonnementen met korting. Je kunt een Donald Duck Extra abonnement ook cadeau doen aan een van je vrienden! Een cadeau-abonnement stopt altijd automatisch. Krijg jij geen genoeg van Donald Duck? Kies dan voor Donald Duck Extra en geniet iedere maand van jouw extra portie Donald Duck avonturen!

Donald Duck Extra abonneevoordeel

Als Donald Duck Extra abonnee heb je een streepje voor! Je krijgt Donald Duck Extra iedere 4 weken gratis thuisbezorgd en je kunt het online magazine gratis lezen op je tablet, telefoon of desktop via Tijdschrift.nl. Als abonnee krijg je elk jaar 2 unieke bewaarnummers, die niet in de winkel te koop zijn en dus exclusief voor abonnees. Heb je Donald Duck Extra uitgelezen? Dan kun je gratis gamen in Duckstad met DuckWorld Smart Adventures! Tot slot krijgen abonnees van Donald Duck Extra exclusieve kortingen: 25% korting op DuckTypen, 10% korting op geselecteerde producten in de Duckstadshop en 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement. Tot slot krijg je 25% korting op het digitaal lezen van meer dan 75 online tijdschriften via Tijdschrift.nl.

Klantreviews
Klantreviews
Review:
Jouw rating