Donald Duck Extra

Donald Duck Extra

2 Donald Duck verzamelbanden

bij 1 jaar Dubbelduck
52 nummers
 13,95
/mnd
meer info

Populaire aanbiedingen

Donald Duck ExtraIngangsdatum: 12-01-2019

Donald Duck Extra

1x per vier weken

Een Donald Duck Extra abonnement is er voor de EXTRA grote Donald Duck fans! Deze extra editie van het weekblad Donald Duck verschijnt 15x per jaar. Met het Donald Duck Extra abonnement hoef je nooit meer iets te missen van de belevenissen van Donald, oom Dagobert, de neefjes, Katrien en Mickey Mouse. Met een Donald Duck Extra abonnement ontvang je iedere 4 weken jouw extra portie Donald Duck bomvol avontuur!

Donald Duck Extra abonneevoordeel

Als Donald Duck Extra abonnee heb je een streepje voor! Je krijgt Donald Duck Extra iedere 4 weken gratis thuisbezorgd en je kunt het tijdschrift gratis digitaal lezen op je tablet of telefoon. Als abonnee krijg je elk jaar twee unieke bewaarnummers. Deze nummers zijn alleen voor abonnees en zijn niet in de winkel te koop. Heb je Donald Duck Extra uitgelezen? Dan kun je gratis gamen in Duckstad met DuckWorld Smart Adventures! Tot slot krijgen abonnees van Donald Duck Extra exclusieve kortingen. Je krijgt 25% korting op DuckTypen, 10% korting op geselecteerde producten in de Duckstadshop en 50% korting op een tweede abonnement. Je voordeel start direct al met het afsluiten van een Donald Duck Extra abonnement. Je bent met een abonnement namelijk altijd goedkoper uit dan in de winkel!

Jouw Donald Duck Extra abonnement

Ben jij extra grote fan van Donald Duck weekblad? Dan is een abonnement op Donald Duck Extra écht iets voor jou! Op magazine.nl vind je altijd het actuele aanbod van Donald Duck Extra abonnementen met korting. Wil je een Donald Duck Extra abonnement cadeau doen aan één van je vrienden? Dat kan! Een cadeau-abonnement stopt altijd automatisch. Kun jij geen genoeg krijgen van Donald Duck? Kies dan voor Donald Duck Extra en geniet iedere maand van jouw extra portie Donald Duck bombol avontuur!

Review:
Jouw rating