AutoWeek Classics

AutoWeek Classics

26 nummers voor maar
24 maanden
16,80 per kwartaal
11,25
per kwartaal
AutoWeek Classics

Populaire aanbiedingen

Eerst proberen?

3 nummers AutoWeek Classics voor 16,50

AutoWeek Classics Ingangsdatum: 22-10-2020

AutoWeek Classics abonnement

13x per jaar

Met een abonnement op AutoWeek Classics lees je elke vier weken over klassiekers en youngtimers uit de periode 1950 tot 2000. We hebben vooral oog voor de ‘gewone’ auto’s die in de jaren 60, 70, 80 en 90 het straatbeeld bepaalden. Deze auto’s roepen mooie (jeugd)herinneringen op, ze zijn herkenbaar en bereikbaar. De verhalen in AutoWeek Classics zijn aantrekkelijk geschreven en worden ondersteund door prachtige foto’s van eigen fotografen. Het magazine biedt een uitgebalanceerde dosis autoliefde voor jong en oud, voor de grote en kleine portemonnee. Achterin het magazine treft u bovendien het meest actuele en omvangrijke aanbod van klassieke auto’s en youngtimers aan. Bij AutoWeek Classics koesteren we ‘De gouden tijden van het autorijden’!

Kies jouw AutoWeek Classics abonnement

Kies het AutoWeek Classics abonnement dat bij jou past op magazine.nl. Je vindt hier verschillende abonnementen. Kies bijvoorbeeld voor een jaarabonnement, waarbij je 13x de AutoWeek Classics ontvangt. Een AutoWeek Classics abonnement is ook te combineren met een abonnement op de reguliere AutoWeek. Als je iemand wil verrassen met een AutoWeek Classics abonnement, klik dan op ‘Cadeau geven’ voor de mogelijkheden. Een cadeau-abonnement stopt automatisch.

AutoWeek Classics abonnement vol extra aanbiedingen! 

Alle AutoWeek Classics-abonnees krijgen veel extra voordelen en aanbiedingen. Zo krijg je AutoWeek Classics gratis thuisbezorgd én ontvang je als abonnee tot 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement naar keuze. Bovendien is het AutoWeek Classics abonnement inclusief digitaal lezen! Als abonnee kun je het online magazine gratis lezen op je tablet, smartphone en desktop. Wil je meer online tijdschriften lezen? Als abonnee van AutoWeek Classics krijg je 25% korting op Tijdschrift.nl met toegang tot het lezen van meer dan 75 verschillende tijdschriften! 

Klantreviews
Klantreviews
Review:
Jouw rating