AutoWeek Classics

AutoWeek Classics

AutoWeek Classics

13 nummers voor maar
13 nummers
63,96
43,50
AutoWeek Classics
meer info

Populaire aanbiedingen

AutoWeek ClassicsIngangsdatum: 09-02-2019

AutoWeek Classics

Maandelijks

Met een abonnement op AutoWeek Classics lees je iedere maand over klassieke auto’s, youngtimers en sportscars uit de periode 1950 tot 1990. AutoWeek Classics besteedt niet alleen aandacht aan exclusieve auto’s maar ook op de “gewone” auto die in de jaren 70, 80 en 90 het straatbeeld bepaalden. Deze klassiekers en youngtimers roepen mooie (jeugd)herinneringen op, zijn herkenbaar en betaalbaar. AutoWeek Classics kenmerkt zich door heldere fotografie en is herkenbaar geschreven. Het magazine biedt een uitgebalanceerde dosis autoliefde voor jong en oud, voor de grote en kleine portemonnee. Achterin het magazine treft u het meest actuele en omvangrijke aanbod van klassieke auto’s. 

AutoWeek Classics abonnement vol extra aanbiedingen!
Alleen AutoWeek Classics-abonnees krijgen veel extra voordelen en aanbiedingen. Zo krijgt een abonnee AutoWeek Classics gratis thuisbezorgd, is AutoWeek Classics gratis digitaal te lezen op tablet en smartphone, ontvangt een abonnee 50% korting op een tweede abonnement naar keuze. Je leest als abonnee van AutoWeek Classics bovendien de nieuwste edities van meer dan 50 tijdschriften op je tablet voor maar € 7,50 per maand (€ 15 voor niet-abonnees).

Kies jouw AutoWeek Classics abonnement
Kies het AutoWeek Classics abonnement dat bij jou past op magazine.nl. Je vindt hier verschillende abonnementen. Kies bijvoorbeeld voor een jaarabonnement, waarbij je 13x de AutoWeek Classics ontvangt. Een AutoWeek Classics abonnement is ook te combineren met een abonnement op de reguliere AutoWeek. Als je iemand wil verassen met een AutoWeek Classics abonnement, kijk dan op de ‘Geef Cadeau’ pagina. Een cadeau-abonnement stopt automatisch.

Review:
Jouw rating