AutoWeek Classics

AutoWeek Classics

AutoWeek Classics

26 nummers voor maar
24 maanden
16,80 per kwartaal
11,25
per kwartaal
AutoWeek Classics

Populaire aanbiedingen

Eerst proberen?

3 nummers AutoWeek Classics voor 16,50

AutoWeek Classics Ingangsdatum: 30-07-20

AutoWeek Classics abonnement

13x per jaar

Met een abonnement op AutoWeek Classics lees je iedere maand over klassieke auto’s, youngtimers en sportscars uit de periode 1950 tot 1990. AutoWeek Classics besteedt niet alleen aandacht aan exclusieve auto’s maar ook aan de ‘gewone’ auto die in de jaren 70, 80 en 90 het straatbeeld bepaalde. Deze klassiekers en youngtimers roepen mooie (jeugd)herinneringen op, zijn herkenbaar en betaalbaar. AutoWeek Classics kenmerkt zich door heldere fotografie en herkenbaar geschreven. Het magazine biedt een uitgebalanceerde dosis autoliefde voor jong en oud, voor de grote en kleine portemonnee. Achterin het magazine treft u het meest actuele en omvangrijke aanbod van klassieke auto’s.

Kies jouw AutoWeek Classics abonnement

Kies het AutoWeek Classics abonnement dat bij jou past op magazine.nl. Je vindt hier verschillende abonnementen. Kies bijvoorbeeld voor een jaarabonnement, waarbij je 13x de AutoWeek Classics ontvangt. Een AutoWeek Classics abonnement is ook te combineren met een abonnement op de reguliere AutoWeek. Als je iemand wil verrassen met een AutoWeek Classics abonnement, klik dan op ‘Cadeau geven’ voor de mogelijkheden. Een cadeau-abonnement stopt automatisch.

AutoWeek Classics abonnement vol extra aanbiedingen! 

Alle AutoWeek Classics-abonnees krijgen veel extra voordelen en aanbiedingen. Zo krijg je AutoWeek Classics gratis thuisbezorgd én ontvang je als abonnee tot 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement naar keuze. Bovendien is het AutoWeek Classics abonnement inclusief digitaal lezen! Als abonnee kun je het online magazine gratis lezen op je tablet, smartphone en desktop. Wil je meer online tijdschriften lezen? Als abonnee van AutoWeek Classics krijg je 25% korting op Tijdschrift.nl met toegang tot het lezen van meer dan 75 verschillende tijdschriften! 

Klantreviews
Klantreviews
Review:
Jouw rating