AutoWeek Classics

AutoWeek Classics

AutoWeek Classics

13 nummers voor maar
13 nummers
 77,87
 43,50
AutoWeek Classics
meer info

Populaire aanbiedingen

AutoWeek ClassicsIngangsdatum: 12-01-2019

AutoWeek Classics

Maandelijks

Met een abonnement op AutoWeek Classics lees je iedere maand over klassieke auto’s, youngtimers en sportscars. De beste autospecial van Nederland staat vol met reportages, nieuwe tests en proefritten met de mooiste klassiekers en sportscars. De artikelen in AutoWeek Classics worden ondersteund door prachtige foto’s van de AutoWeek fotografen. Er wordt niet alleen aandacht besteed aan exclusieve classics, ook de ‘gewone’ auto’s die in de jaren ‘70 en ‘80 het straatbeeld bepaalden komen aan bod. Iedere maand kun je in de AutoWeek Classics ook de Classic Trader vinden. Deze 60-pagina’s tellende gids toont het meest actuele en omvangrijke aanbod van klassieke auto’s. Het tijdschrift biedt dus een flinke dosis autoliefde voor jong en oud en voor de grote en kleine portemonnee. Kortom; AutoWeek Classics is het tijdschrift voor alle liefhebbers en handelaars. AutoWeek Classics is een special van de makers van AutoWeek, al jarenlang de autoriteit op het gebied van auto’s.

AutoWeek Classics abonnement vol extra aanbiedingen!

Abonnees van AutoWeek Classics worden extra verwend met cadeaus, aanbiedingen en acties. Zo krijg je de AutoWeek Classics iedere maand gratis thuisbezorgd, samen met de Classic Trader. Je kunt AutoWeek Classics ook digitaal lezen op je tablet of telefoon. Dit zit inbegrepen in het abonnement. Wil je meer lezen? Als abonnee op AutoWeek krijg je 50% korting op een tweede abonnement. Je leest als abonnee van AutoWeek bovendien de nieuwste edities van meer dan 50 tijdschriften op je tablet voor maar € 7,50 per maand (€ 15 voor niet-abonnees).

Kies jouw AutoWeek Classics abonnement

Kies het AutoWeek Classics abonnement dat bij jou past op magazine.nl. Je vindt hier verschillende abonnementen. Kies bijvoorbeeld voor een jaar abonnement, waarbij je 12x de AutoWeek Classics ontvangt. Een Autoweek Classics abonnement is ook te combineren met een abonnement op de reguliere AutoWeek. Met dit abonnement ontvang je 51x AutoWeek, 12x AutoWeek Classics en een bijzondere eindejaarsspecial. Kijk ook bij de speciale aanbiedingen en acties op magazine.nl en mis een AutoWeek Classics abonnement met cadeau niet. Liever korting? Op magazine.nl kun je ook kiezen voor een abonnement op Autoweek met korting. Als je iemand wil verassen met een AutoWeek abonnement, kijk dan op de ‘Geef Cadeau’ pagina. Een cadeau-abonnement op AutoWeek Classics stopt automatisch. Wie weet staat er een leuke Autoweek Classics aanbieding voor jou op magzine.nl!

Review:
Jouw rating