AutoWeek Campers

AutoWeek Campers

10 nummers voor maar
24 maanden
50,00

Populaire aanbiedingen

AutoWeek Campers Ingangsdatum: 18-03-2021

AutoWeek Campers abonnement

5x per jaar

AutoWeek Campers geeft informatie en inspiratie voor iedereen die een camper heeft, zou willen hebben of ervan droomt om een mooie camperreis te maken. In het magazine van méér dan 100 pagina’s testen we heel veel campers in elke categorie. AutoWeek Campers kenmerkt zich door heldere fotografie en inspirerende verhalen over reisbestemmingen, gebruikerservaringen en tips voor gebruik, de aankoop en het huren van een camper.

Abonnement vol extra aanbiedingen!

Met een abonnement op AutoWeek Campers bent je goedkoper uit dan in de winkel én krijg je het tijdschrift gratis thuisgestuurd. Hier op magazine.nl vind je alle aanbiedingen van AutoWeek Campers. Je kunt natuurlijk ook een AutoWeek Campers abonnement cadeau geven aan een andere camper liefhebber! Een cadeau-abonnement op AutoWeek Campers stopt automatisch.

Kies jouw AutoWeek Campers-abonnement

Als abonnee van AutoWeek Campers profiteer je van cadeaus, aanbiedingen en extra voordelen. Zo krijg je tot 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement, waaronder AutoWeek, AutoWeek Classics, GTO, Veronica Magazine, vtwonen of Donald Duck. Ook kun je gratis het online magazine lezen op tablet, telefoon of computer via Tijdschrift.nl. Digitaal lezen zit inbegrepen bij het AutoWeek Campers abonnement. Meer online tijdschriften lezen? Je krijgt 25% korting op Tijdschrift.nl met toegang tot het lezen van meer dan 75 verschillende tijdschriften (€ 7,50 per maand i.p.v. € 9,99)!

Review:
Jouw rating