AutoWeek

AutoWeek

2 jaar -120 nummers
24 maanden
16,25 / mnd
11,75
/ mnd
AutoWeek

Populaire aanbiedingen

Eerst proberen?

4 nummers AutoWeek voor 15,50

AutoWeek Ingangsdatum: 08-10-2020

AutoWeek abonnement - nú met ruim 25% korting!

60x per jaar

AutoWeek is het ultieme tijdschrift voor de autoliefhebber. Met een AutoWeek abonnement ontvang je wekelijks het laatste nieuws uit autoland. Van informatie over het nieuwe autorijden tot het testen van betaalbare occasions en het uitlichten van de mooiste bolides. Het grootste autoblad van Nederland is al sinds 1990 dé autoriteit voor autoliefhebbers! Maar AutoWeek is niet alleen leuk voor echte autoliefhebbers: het onafhankelijke advies en de wekelijkse autotests zijn zeer waardevol voor mensen die op zoek naar een nieuwe auto. 

Kies jouw AutoWeek abonnement

Kies het AutoWeek abonnement dat bij jou past op magazine.nl. Je vindt hier verschillende abonnementen. Met een jaarabonnement krijg je bijvoorbeeld iedere week het AutoWeek magazine in de bus, inclusief de eindejaarsspecial, waarin we vooruitblikken naar de autotrends van het komende jaar. Je kunt ook iemand verrassen met AutoWeek magazine! Geef een AutoWeek abonnement cadeau. Klik daarvoor hierboven op ‘Cadeau geven’. Wie weet staat er een leuke Autoweek aanbieding voor jou tussen!

AutoWeek abonnement inclusief online magazine

Abonnees van het tijdschrift AutoWeek worden extra verwend met cadeaus, aanbiedingen en acties. Zo krijg je met een AutoWeek abonnement tot 50% korting op een tweede tijdschrift abonnement. Bovendien lezen trouwe abonnees hun AutoWeek magazine gratis digitaal op hun tablet, telefoon of compuer via Tijdschrift.nl. Een abonnement is namelijk altijd inclusief online magazine. Meer online tijdschriften lezen? Als abonnee krijg je 25% korting op het digitaal lezen pakket met toegang tot het lezen van meer dan 75 verschillende tijdschriften!

Klantreviews
Klantreviews
Review:
Jouw rating