AutoWeek

AutoWeek

AutoWeek

2 jaar -118 nummers
118 nummers
15,24 / mnd
11,25
/ mnd
AutoWeek
meer info

Populaire aanbiedingen

AutoWeek

Wekelijks

AutoWeek is het ultieme tijdschrift voor de autoliefhebber. Met een abonnement op AutoWeek ontvang je iedere week het laatste nieuws uit autoland. Van informatie over het nieuwe autorijden tot het testen van betaalbare occasions en het uitlichten van de mooiste bolides. Het grootste autoblad van Nederland is al sinds 1990 dé autoriteit voor autoliefhebbers! AutoWeek is niet alleen leuk voor echte autoliefhebbers: het onafhankelijke advies en de wekelijkse autotests zijn zeer waardevol voor mensen die op zoek naar een nieuwe auto. Meer geïnteresseerd in supercars, exoten, tuning en funauto’s? Dan is AutoWeek GTO je lijfblad! Of kies voor een abonnement met AutoWeek Classics in het pakket, voor maandelijks leesplezier over klassiekers, youngtimers en sportscars. Inclusief 60 pagina’s Classic Trader, met het meest complete klassiekeraanbod. December brengt bovendien een cadeau naar de brievenbus van de AutoWeek abonnee: de AutoWeek eindejaarsspecial, waarin wordt vooruitgeblikt naar de autotrends van het komende jaar.

AutoWeek abonnement vol extra aanbiedingen!

Abonnees van het tijdschrift AutoWeek worden extra verwend met cadeaus, aanbiedingen en acties. Met een abonnement op AutoWeek krijg je tot 50% korting op een tweede abonnement, waaronder Veronica Magazine, vtwonen, Donald Duck of Flair. Bovendien lees je de nieuwste edities van meer dan 50 tijdschriften op je tablet voor maar € 7,50 per maand (€ 15 voor niet-abonnees). Wil je AutoWeek overal en altijd kunnen lezen? Abonnees van AutoWeek kunnen gratis digitaal lezen op hun tablet of telefoon.

Kies jouw AutoWeek abonnement

Kies het AutoWeek abonnement dat bij jou past op magazine.nl. Je vindt hier verschillende abonnementen. Met een jaar abonnement op AutoWeek krijg je 51x de AutoWeek en natuurlijk de eindejaarsspecial. Of wat dacht je van Autoweek Basis GTO, met 51x AutoWeek, 4x GTO en de eindejaarsspecial. Of de Autoweek Basis Classic, met 51x AutoWeek, 12x AutoWeek Classics en natuurlijk de eindejaarsspecial. Kijk ook bij de speciale aanbiedingen op magazine.nl en mis het AutoWeek abonnement met korting niet. Liever een presentje? Op magazine.nl kun je ook kiezen voor een abonnement op Autoweek met cadeau. Als je iemand wil verassen met een AutoWeek abonnement, kijk dan op de ‘Geef Cadeau’ pagina. Wie weet staat er een leuke Autoweek aanbieding voor jou tussen!

Review:
Jouw rating