AutoWeek

AutoWeek

2 jaar -120 nummers
24 maanden
16,60 / mnd
11,75
/ mnd

Populaire aanbiedingen

AutoWeek Ingangsdatum: 29-04-2021

AutoWeek abonnement

60x per jaar

AutoWeek is dé autoriteit voor autoliefhebbers, autobezitters en autokopers. Met AutoWeek lees je elke week het laatste autonieuws, de meest actuele rij-impressies en uiteraard objectieve vergelijkende tests. Van stadsauto tot zakenauto, nieuw of occasion, van peperduur tot betaalbaar: bij AutoWeek testen we élke auto. In de achtergrondverhalen lees je alles over de wereld van mobiliteit en toekomstplannen van fabrikanten. AutoWeek geeft antwoord op al je autovragen, in klare taal.

Kies jouw AutoWeek abonnement

Kies het AutoWeek abonnement dat bij jou past op magazine.nl. Je vindt hier verschillende abonnementen. Met een jaarabonnement krijg je bijvoorbeeld iedere week het AutoWeek magazine in de bus, inclusief de eindejaarsspecial, waarin we vooruitblikken naar de autotrends van het komende jaar. Je kunt ook iemand verrassen met AutoWeek magazine! Geef een AutoWeek abonnement cadeau. Klik daarvoor hierboven op ‘Cadeau geven’. Wie weet staat er een leuke Autoweek aanbieding voor jou tussen!

AutoWeek abonnement inclusief online magazine

Abonnees van het tijdschrift AutoWeek worden extra verwend met cadeaus, aanbiedingen en acties. Zo krijg je met een AutoWeek abonnement tot 50% korting op een tweede tijdschrift abonnement. Bovendien lezen trouwe abonnees hun AutoWeek magazine gratis digitaal op hun tablet, telefoon of compuer via Tijdschrift.nl. Een abonnement is namelijk altijd inclusief online magazine. Meer online tijdschriften lezen? Als abonnee krijg je 25% korting op het digitaal lezen pakket met toegang tot het lezen van meer dan 75 verschillende tijdschriften!

Klantreviews
Klantreviews
Review:
Jouw rating