• De leukste tijdschriften van Nederland
  • Altijd een welkomstcadeau of korting
  • Gratis digitaal lezen

Tijdschrift abonnementen

Ben je op zoek naar een abonnement op jouw favoriete tijdschrift? Dan zit je goed bij Magazine.nl, dé officiële online verkoopsite van Sanoma tijdschriften. Je vindt hier tijdschriftabonnementen met korting, abonnementen met welkomstcadeau, cadeau-abonnementen en veel andere tijdschrift aanbiedingen. We bieden altijd de scherpste deals en leukste acties!

 

Onze magazine abonnementen

Ga jij voor een abonnement op Libelle of een abonnement op Donald Duck? Op Magazine.nl vind je tijdschriftabonnementen voor iedereen: man, vrouw, jong of oud. Je kunt kiezen uit de leukste vrouwenmagazines, de mooiste woonbladen, inspirerende lifestyle magazines én de vrolijkste  jeugdtijdschriften. Ook hebben we verschillende mannentijdschriften. Wat dacht je van een abonnement op een van onze populaire autotijdschriften zoals AutoWeek en GTO Magazine? Met maar liefst 38 titels hebben we een veelzijdig aanbod aan magazine abonnementen!

Welk abonnement past bij jou?

Kies jouw favoriete tijdschrift en selecteer het abonnement dat bij jou past! We hebben altijd abonnementen met korting of een leuk cadeau, zoals een mooie tas of luxe dekbedovertrek. Je kunt ook kiezen voor een van onze combinatie abonnementen: zoals Margriet Plus of Super Plus. Daarbij ontvang je naast weekblad Margriet ook de Margriet Special én een Margriet agenda. Een tijdschrift abonnement is ook leuk om cadeau te geven. We hebben een divers aanbod aan cadeau-abonnementen die automatisch aflopen.

Met een magazine abonnement ontvang je elke keer jouw tijdschrift als eerste in de brievenbus én profiteer je van extra voordelen. Zo krijg je 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement en krijg je bij 2 of meer tijdschriftabonnementen zelfs een abonnement cadeau! We wensen je veel leesplezier.