Flow

De gemiddelde score voor Flow is goed. (30) Geef jouw mening

Minder haast? Meer Flow!

Een abonnement op flow betekent bewust worden en leren genieten van alle kleine momenten in het leven! Flow is een tijdschrift over dingen anders doen en nieuwe keuzes maken. Klein geluk, dagelijks leven en het mooie van niet altijd perfect hoeven zijn. In ieder nummer zitten verschillende papieren extra’s, zoals schriftjes, inpakpapier en stickers.

Een Flow abonnement betekent:

 • Live mindfully: aandachtig leven, aandacht voor het nu, en niet altijd bezig zijn met eeuwige to-do-lijstjes
 • Simplify your life: praktische oplossingen en handige tips om het leven eenvoudiger te maken, ook in je hoofd
 • Feel connected: verhalen die gaan over mensen om je heen of in de wereld, maar ook over dingen delen en het geluk dichtbij zoeken, in je buurtje of je vriendenkring
 • Spoil yourself: blij worden van spullen die handgemaakt zijn, en je laten inspireren door verhalen, tekeningen en foto’s van bijzondere mensen van vroeger en nu

Flow Plus
We hebben een oplossing voor iedereen die graag iets doet met de extra’s in Flow (stickers, kleurplaten, ansichtkaarten, notitieboekjes, velletjes briefpapier en meer) maar niet wil scheuren in het blad: het Flow Plusabonnement.

Neem nu een abonnement op Flow en leer te genieten van kleine geluksmomenten in het dagelijks leven.
Profiteer hier van korting op jouw Flow abonnement of geen een abonnement cadeau.
Met een Flow abonnement lees je de meest inspirerende verhalen nu ook gratis op je tablet: via de Tijdschrift.nl app voor iPad en Android tablets

Ingangsdatum abonnement: 01/12/2015

Flow

8 nummers
+ gratis digitaal lezen
55,60 45,00
en krijg 19% korting
MEEST
GEKOZEN
4 nummers
+ gratis digitaal lezen
27,80 25,00
en krijg 10% korting

Bekijk de abonnementsvoorwaarden

Flow abonnement cadeau geven?

abonnement cadeau geven?

Trakteer

abonnement stopt automatisch

Flow abonnement alleen op je tablet?

abonnement alleen op je tablet?

Bestellen

Direct te downloaden!

Met een digitaal abonnement kun je Flow op je iPad of Android tablet lezen via de Tijdschrift.nl-app en je Tijdschrift.nl-account. Je kunt direct beginnen met lezen. Digitaal lezen is goedkoper dan op papier.

Flow reviews (30) Geef jouw mening

 • Echt een heerlijk blad, echt een cadeautje. Alleen jammer dat ze de tabbladen hebben veranderd. Van mij mag dat lipje wat je kunt omvouwen er uit - ik vraag me af hoeveel abonnees dit lipje wel gebruiken? Verder kan ik me geen fijner en mooier blad wensen!!

  Mevr. Anoniem op 06/12/2013

  Ik vind Flow uitstekend!

 • Een zeer verfrissend blad. Met √©n nostalgie √©n uiteenlopende onderwerpen. Als ik mijn dochter in Chili(!) bezoek neem ik een aantal Flow magazines mee. Zelfs al is het in het Nederlands de Spaans en ( Engels )sprekende vriendinnen van haar zijn dol op Flow. Vooral ook door de extra's en de verschillende soorten papier. Zij kennen in het geheel geen vergelijkbaar blad.Ook andere dochters in Nederland lezen dit blad.

  Dhr. / Mevr.  Anoniem op 16/06/2012

  Ik vind Flow uitstekend!

 • Fijne artikelen heerlijke tips op allerlei gebied en dan dat papier! Flow heeft echt mijn creativiteit getriggerd. Ik ben nu met veel plezier aan het scrap-booken knippen plakken en ik zie overal nieuwe (knutsel-)mogelijkheden.

  Dhr. / Mevr.  Anoniem op 12/04/2012

  Ik vind Flow zeer goed!