Flow

De gemiddelde score voor Flow is goed. (30) Geef jouw mening

Minder haast meer Flow?

Flow is een tijdschrift over dingen anders doen en nieuwe keuzes maken. Klein geluk, dagelijks leven en het mooie van niet altijd perfect hoeven zijn. In ieder nummer zitten verschillende papieren extra’s, zoals schriftjes, inpakpapier en stickers. Flow heeft vier thema’s:

 • Live mindfully: aandachtig leven, aandacht voor het nu, en niet altijd bezig zijn met eeuwige to-do-lijstjes
 • Simplify your life: praktische oplossingen en handige tips om het leven eenvoudiger te maken, ook in je hoofd
 • Feel connected: verhalen die gaan over mensen om je heen of in de wereld, maar ook over dingen delen en het geluk dichtbij zoeken, in je buurtje of je vriendenkring
 • Spoil yourself: blij worden van spullen die handgemaakt zijn, en je laten inspireren door verhalen, tekeningen en foto’s van bijzondere mensen van vroeger en nu

Flow Plus
We hebben een oplossing voor iedereen die graag iets doet met de extra’s in Flow (stickers, kleurplaten, ansichtkaarten, notitieboekjes, velletjes briefpapier en meer) maar niet wil scheuren in het blad: het Flow Plusabonnement

Ook zin in een abonnement op het tijdschrift Flow? Op deze pagina vind je alle abonnementen met korting of cadeau, proefabonnementen en cadeau abonnementen.

Als abonnee lees je Flow ook op je tablet: via de Tijdschrift.nl app voor iPad en Android tablets

Ingangsdatum abonnement: 13/01/2015

Tip: Geef Flow cadeau

Flow

 • Van € 111,20 voor € 75,00

  33% korting

  16 nummers

  + gratis digitaal lezen

  Bestel

  Beste deal

 • € 62,50

  8 nummers

  8 nummers

  + alle papieren extra's + gratis digitaal lezen

  Bestel
 • Van € 55,60 voor € 45,00

  19% korting

  8 nummers

  + gratis digitaal lezen

  Bestel
 • Van € 27,80 voor € 25,00

  10% korting

  4 nummers

  + gratis digitaal lezen

  Bestel

Meer kortingsabonnementen

Bekijk de abonnementsvoorwaarden

Flow alleen op je tablet?

alleen op je tablet?

Bestellen

Direct te downloaden!

Met een digitaal abonnement kun je Flow op je iPad of Android tablet lezen via de Tijdschrift.nl-app en je Tijdschrift.nl-account. Je kunt direct beginnen met lezen. Digitaal lezen is goedkoper dan op papier.

Extra voor jou bij Flow

4 x Flow voor € 27,50

 

Flow Wintertas

Ontvang 4x Flow t.w.v. € 27,80 en Flow Wintertas t.w.v. € 12,95 nu voor € 27,50 (incl. verzendkosten van € 1,95) i.p.v. € 40,75

Flow reviews (30) Geef jouw mening

 • Echt een heerlijk blad, echt een cadeautje. Alleen jammer dat ze de tabbladen hebben veranderd. Van mij mag dat lipje wat je kunt omvouwen er uit - ik vraag me af hoeveel abonnees dit lipje wel gebruiken? Verder kan ik me geen fijner en mooier blad wensen!!

  Mevr. Anoniem op 06/12/2013

  Ik vind Flow uitstekend!

 • Een zeer verfrissend blad. Met √©n nostalgie √©n uiteenlopende onderwerpen. Als ik mijn dochter in Chili(!) bezoek neem ik een aantal Flow magazines mee. Zelfs al is het in het Nederlands de Spaans en ( Engels )sprekende vriendinnen van haar zijn dol op Flow. Vooral ook door de extra's en de verschillende soorten papier. Zij kennen in het geheel geen vergelijkbaar blad.Ook andere dochters in Nederland lezen dit blad.

  Dhr. / Mevr.  Anoniem op 16/06/2012

  Ik vind Flow uitstekend!

 • Fijne artikelen heerlijke tips op allerlei gebied en dan dat papier! Flow heeft echt mijn creativiteit getriggerd. Ik ben nu met veel plezier aan het scrap-booken knippen plakken en ik zie overal nieuwe (knutsel-)mogelijkheden.

  Dhr. / Mevr.  Anoniem op 12/04/2012

  Ik vind Flow zeer goed!